El nostre Regal de Reis: “Ajudar a les persones que més ho necessiten”

Això és el que la RLT, en la negociació de l’ERO 2021, vam decidir com a contrapartida social, fruit de l’enorme generositat demostrada de part de tots els empleats i empleades de CaixaBank.

Ajudar a les persones que més ho necessiten, és la màxima dels beneficis socials, i per a elles destinem el nostre benefici del Regal de Reis, que hem cedit per a poder oferir i sufragar el Pla Família i aplicar els seus beneficis a tota la plantilla.

Aquest Pla Família va dirigit a nens/es i adults amb una discapacitat (igual o superior al 33%) als quals se’ls acompanyarà, juntament amb les seves famílies, a desenvolupar des de ben petits aquelles competències i habilitats que permeten a les persones amb discapacitat integrar-se en la societat, tenir una ocupació i desenvolupar-se professional.

El programa és impartit per la Fundació Adecco que disposa d’un equip multidisciplinari especialitzat en discapacitat i integració laboral i que donen resposta en l’àmbit nacional a mitjançant les setze delegacions repartides arreu de l’estat espanyol. També compta amb 980 especialistes en diferents àrees professionals segons les necessitats que presenta cada beneficiari (avaluació i diagnòstic; estimulació primerenca; teràpies i tractaments; rehabilitació psicosocial; activitat física adaptada; socialització; ocupació amb suport; teràpies familiars).

¿Com es Contacta amb el Pla Família?

Contacta amb les persones de la Fundació Adecco responsables del programa, a través del correu electrònic rocio.rubio@adecco.com o al telèfon 915628510, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Hauràs de facilitar les teves dades (nom, cognoms i Nif) a la Fundació, amb la finalitat que puguin acreditar la teva condició d’empleat/a.

¿Quina Documentació s’Ha d’Aportar Per a Donar-se d’Alta en el Pla Família?

  • Certificat de Discapacitat del Beneficiari actualitzat: Document complet, no la targeta acreditativa (si encara no tens el certificat de discapacitat, la Fundació t’orientarà en aquest sentit i t’ajudarà a seguir els passos).
  • DNI del Beneficiari o dels progenitors en cas de menors d’edat.
  • Llibre de família. Últims informes mèdics/psicopedagògics/terapèutics relacionats amb la seva discapacitat.
  • CV, en aquells casos que el beneficiari sigui major d’edat.

Si tens algun dubte contacta amb el teu deleg@t de la UGT.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Participaciones de
la Lotería de NAVIDAD

¡No te quedes sin ella!