Integración de Plantillas

La Integració de Plantilles està sent un gran desgavell, des de la UGT exigim transparència i celeritat en els processos respectant la carrera professional.

Volem una integració 
TOP

Comparar la magnitud de la integració tecnològica amb 45 vegades l’emmagatzematge de Spotify, no se sap quants camps de futbol, el volum de visitants de la Sagrada Família i els passatgers de Barajas, es queda fins i tot curt: ha estat un magnífic treball dels professionals informàtics.

Però, i el treball dels directius responsables de la Integració de Plantilles  està sent TOP?

A la UGT hem rebut nombroses queixes de la forma i la manera en què s’ha comunicat a la plantilla els seus nous destins arran de les primeres integracions d’oficines.

Exigim que aquest procés de cobertura de vacants i d’integració es faci millor del que ha començat.

A tall d’exemple, s’han comunicat a sotsdirectors o GCII Segons Responsables que passen a empleats sense càrrec amb una conversa. El DAN els indica que no seguiran en el seu càrrec, però que no poden teclejar cap plaça perquè són referents al seu poble i necessiten ser visibles per a després de la integració.

Hi ha persones amb càrrec que encara, pocs dies de la integració de la seva oficina, no saben el seu destí i la resposta és “t’estic buscant alguna cosa”. Si les vacants no es publiciten, CaixaBank perdrà les bones pràctiques, i entrarà en una dinàmica perversa. Recordem que a CaixaBank, s’han de publicar les vacants que s’han de cobrir, i no estan permesos nomenaments a dit i regnes de taifes.

Si consentim això s’estarà perdent part del camí en la conquesta de la igualtat, i la garantia d’una gestió transparent dels recursos humans.

 

No entenem com el primer actiu de l’entitat està tan perdut a poques dates de començar un nou i grandiós projecte com el primer banc de l’Estat Espanyol . La realitat és que els perduts són els que han hagut d’organitzar la festa.

Disculpar-se per  lo malament que s’estan fent les coses en començaren una multi comercial, no són suficients per a tranquil·litzar a la plantilla que es troba actualment amb la moral pel terra i un futur en la mateixa direcció.

Des de la UGT exigim transparència en la cobertura de vacants, igualtat d’oportunitats, serietat i diligència en el procés d’Integració de Plantilles.