Ajut Formació de filles i fills: Les Direccions rectifiquen

Sector Financer Estatal

A conseqüència de la demanda interposada per la UGT davant l'Audiència Nacional, la Patronal rectifica la interpretació restrictiva que han vingut aplicant en la concessió dels ajuts per a la formació de fills/es establertes en el Conveni Col·lectiu

Des de la UGT vam interposar Conflicte Col·lectiu reclamant que aquests ajuts, fruit de la negociació col·lectiva, i de les quals en última instància són beneficiaris les nostres filles i fills, havien de fer-se efectives per les Entitats sense més condicionants que els establerts en el conveni col·lectiu.

Finalment, la UGT ha arribat a un acord amb les direccions que possibilitarà que companyes i companys que havien vist denegada la concessió d’aquests ajuts (510 € per cada fill/a, i així aconseguir els 1.020 € en cas de realitzar estudis fora de la plaça del domicili habitual) vegin pròximament abonades en les seves nòmines les mateixes.

Gràcies a l'acord assolit per la UGT :

  • No es requerirà que la formació sigui reglada, pel que estudis en escoles oficials d’idiomes, en acadèmies per a la preparació d’oposicions o de formació per obtenir qualificació professional  o que habilitin per al desenvolupament d’una professió, deixaran de no ser vàlids per a l’obtenció d’aquests ajuts.

 

Es tracta d’un acord que no és excloent d’altres possibles supòsits que puguin contemplar-se, tal com es desprèn de l’Acta que s’adjunta, i que recull situacions que fins ara eren denegades sistemàticament per les Caixes i la pròpia Patronal en la Comissió Paritària del Conveni.

Si tens algun dubte contacta amb el teu delegat/da de la UGT per informar-te i ajudar-te en la gestió de la reclamació del seu abonament.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.