Ara Toca…MyBox Jubilació

Després de l'enèsima campanya “push” del 2022 , ara toca la "suposada" campanya comercial més important de 2022, MyBox Jubilació.

Com tots/es ja sabeu, es tracta d’un servei que inclou tres productes: pla de pensions, “unit linked” i assegurança de vida. Ja està disponible el curs a Virtaula que és d’obligat compliment i a l’efecte del registre horari té consideració de temps efectiu de treball.

Finalitza el 15/09/22 i la seva durada és de 4 hores, però citem textualment el que s’ha dit en un correu que ha enviat un Dan:

És de vital importància fer el curs com més aviat millor, ja que serà l’ACCIÓ COMERCIAL MÉS IMPORTANT DE TOT 2022. Malgrat que posi que es necessiten 4 hores, realment si ho fem de seguit i concentrats, en 1 hora realment ho haurem fet, per la qual cosa us animo que ho fem com més aviat millor aquesta setmana”

Dit d’una altre manera, doneu-li a la fletxeta cap endavant de Virtaula que aquí cal vendre ja!.

No sabem que pensaran referent a això els creadors d’aquesta formació, que han establert 4 hores per a la seva correcta comprensió i aprofitament del curs.

I el més important, NO ES TÉ EN COMPTE LA LIMITACIÓ DE LES 10 HORES DE FORMACIÓ ja que hi haurà companys i companyes que ja les tinguin compromeses.

Novament hem de recordar que es limita a un màxim de 10 hores per mes natural/persona la càrrega lectiva de la formació virtual obligatòria de curta durada(cursos de menys de 5 hores), la formació obligatòria en format presencial, “presencial en remot” o sincronia (webinar), la formació contínua exigida pels reguladors (IDD,MIFID,LCI,…), així com la formació recomanada vinculada a incentius.

Els Dans i responsables de negoci de les DT ja estaven requerint la contractació de diversos Mybox Jubilació per empleat per dilluns passat, dia de llançament

A més d’haver de realitzar el curs acceleradament, s’estan demanant prevendes (terme ja prohibit per la direcció) absurdament altes, i tot això malgrat que:

  1. S’estableix fins al 15 de setembre per a realitzar aquesta formació.
  2.  Encara no es poden realitzar simulacions del producte pel terminal financer.
  3. Ens trobem en ple període estival amb part de la plantilla de vacances i, per tant, amb les oficines minvades de personal per a atendre al públic.

Molta pressa i poca endreça

La data prevista de llançament del producte s’ha posposat per problemes tècnics, aspecte aquest que diversos (ir)responsables de negoci ja han aprofitat per incrementar les seves exigències de producció per empleat el dia en què finalment es llanci el producte.

Des de la UGT exigim a la direcció que:

  • prengui bona nota d’aquests (ir)responsables de negoci que només saben gestionar amb un model de pressió “a batzegades” al crit de “si no vols caldo, dues tasses”, i tot això amb l’únic afany de sortir bé a la foto des del primer dia, encara que sigui a costa de la salut dels seus equips.
  • posi fi a aquesta dinàmica comercial perversa en la qual les prioritats són infinites, els pushos constants i el llançament de les campanyes comercials tenen una maca de planificació rigorosa bé per la falta d’informació oficial del producte (com en els casos dels mòbils) o bé per la immediatesa (com l’actual), sense permetre ni tan sols la realització de la deguda formació prèvia.
Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.