Junta General d’Accionistes. Delega’ns el teu vot!

El pròxim 8 d'Abril se celebra la Junta General d'Accionistes de CaixaBank 2022 i la UGT assistirà i intervindrà en aquesta

Junta General d’Accionistes.Delega’ns el teu vot! El pròxim 8 d’Abril se celebra la Junta General d’Accionistes de CaixaBank 2022 i la UGT assistirà i intervindrà en la mateixa donant veu a quants treballem en CaixaBank.

Tindrem l’oportunitat de reivindicar la professionalitat, l’ètica, la preparació i l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.L’èxit de les concentracions de la plantilla el 22-F ha aconseguit que la Direcció hagi realitzat accions, encara que superficials, per a reduir la sobrecàrrega de treball i les pressions comercials.Hem de continuar insistint que la situació de la plantilla és insostenible i que s’han de prendre mesures per a millorar el dia a dia de la plantilla de caixaBank.

Perquè siguem la teva veu, delega’ns el teu vot. A aquest efecte, fes la delegació a favor de :

  • Nom o raó social
    DAVID GARCÍA MORILLA
  • Número del document identificatiu
    78718167T

Una vegada realitzada la delegació del teu vot, t’agrairíem que ens el comuniquis a l’efecte de control, a la direcció d’email contacta@ugtcaixabank.org

Junta General d’Accionistes. Delega’ns el teu vot!

 

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.