La patronal TRENCA AMB LES PLANTILLES encara que no trenca l’observatori

Sorprenent cop de porta i puntada cap endavant de la patronal en la reunió de l'Observatori Sectorial mantinguda aquest 20 d'octubre de 2022.

Les entitats han manifestat que segueixen sense tenir clara la situació per a arribar a conclusions compartides que puguin ser traslladades a l’àmbit de la taula de negociació del conveni col·lectiu. I per això, necessiten més temps per a la reflexió i perquè puguin buidar-se les incerteses que ells albiren.

Per a la UGT, CCOO i FINE la realitat és contundent i així es demostrarà amb la presentació dels resultats del tercer trimestre en els pròxims dies.

La seva posició l’única cosa que demostra és una total insensibilitat cap a les plantilles que ells consideren el seu principal actiu. No obstant això, la realitat és una altra:

  • Increments dels dividends a l’accionariat.
  • Augments exponencials de la retribució de l’alta direcció i consells d’administració.
  • I per a la plantilla…. 0

SENSE RECUPERACIÓ SALARIAL, HI HA CONFLICTE

On ha quedat el compromís social d’aquestes entitats? Realment aquestes empreses són socialment responsables?

Si empreses amb menors beneficis han mostrat sensibilitat cap a la situació compensant la pèrdua de poder adquisitiu, és inadmissible que les del Sector Financer es facin el suec amb les nostres peticions.

LA SEVA AVARÍCIA NO TÉ LÍMITS

SI NO ENS VOLEN ESCOLTAR EN LA MESA, ENS ESCOLTARAN AL CARRER.
Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.