La UGT Demanda a CaixaBank per No Compensar les Despeses dels Task Force Remediació

Des de la UGT interposem una demanda de Conflicte Col·lectiu, davant la negativa de la direcció al fet que els Task Force remediació compensin les despeses de desplaçament i de manutenció.

En defensa dels drets i interessos de la plantilla i davant el criteri de la Direcció de no considerar com comissió de servei els trasllats temporals de centres dels companys afectats per la creació dels Task Force, destinats a realitzar de manera temporal tasques de remediació vinculades als requisits legals de RGPD, la UGT interposem demanda de Conflicte Col·lectiu.

Malgrat el caràcter temporal i malgrat que es manté el centre d’adscripció modificant únicament el de presència, la direcció s’oposa al fet que els qui es vegin obligats a fer aquesta tasca i els suposi un canvi de centre, puguin compensar les despeses de desplaçament i, en el seu cas, de manutenció en els quals incorrin.

Les comissions de servei estan regulades en l’art. 94 del conveni col·lectiu i regulen precisament les situacions en les quals s’hagin de prestar serveis transitòriament fora del seu lloc habitual de treball. Els qui hagin d’incorporar-se al citat projecte haurien de fer-ho sota aquest precepte.

En cas de veure’t afectat posa’t en contacte amb el teu delegat de la UGT, t’informarem i assessorarem convenientment sobre aquest tema.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.