La UGT sol·licita el manteniment del teletreball

Davant la previsió de tornada a la normalitat i a majors percentatges de treball en presència a SS.CC i centres corporatius, des de la UGT sol·licitem el manteniment d'uns nivells mínims de teletreball del 40%.

Teletreball en SS.CC i Centres Corporatius

La UGT sol·licita el manteniment del teletreball en un percentatge superior al 40%. Considerem que és possible tant organitzativa com funcionalment. Durant la pandèmia amb uns percentatges de teletreball entre el 50% i el 100% s’han complert la majoria dels objectius departamentals i personals.

Des de primers d’any hi ha departaments, com CaixaBank Tech, en els quals s’estan aplicant fórmules, a elecció de l’empleat, de prestació de teletreball al 50% (alternant una setmana de treball a distància amb una setmana presencial) o del 60% (3 dies en teletreball / 2 dies en presència).

És hora d’apostar decididament per un sistema d’organització demandat tant per la plantilla com pels mànagers, i per això hem sol·licitat a la direcció:

  • Un mínim de 2 dies a la setmana de teletreball, o 24 dies al trimestre.
  • Flexibilitat mensual perquè l’empleat pugui establir els dies en què presti el servei mitjançant treball a distància.
  • Increment dels percentatges de teletreball per sobre del 40% a criteri del mànager.

Contaminació Acústica

Hem sol·licitat que s’habilitin els mitjans necessaris o s’implementin mesures que solucionin la creixent contaminació acústica. Aquesta contaminació, motivada pels continus teams que genera la nova forma de treball derivada de la fusió amb equips partits entre Madrid i Barcelona.

Cada vegada és major la incomoditat en la realització de reunions telemàtiques en llocs que no estan habilitats adequadament i a més quan altres companys també estan realitzant alhora el seu corresponent team. I que no permeten mantenir la confidencialitat necessària respecte a la informació tractada en molts casos.

Entre altres mesures, hem sol·licitat:

  • Teletreball (mínim del 40%)
  • Habilitació de zonas específiques i correctament habilitades per a la realització de reunions telemàtiques en cada departament.
  • Distribució d’auriculars de qualitat entre la plantilla.
 
Davant qualsevol dubte sobre el teletreball, contacta amb el teu delegat de la UGT
Beneficis 
Avantatges 
Punts Forts 
del teletreball
La UGT sol·licita el manteniment del teletreball
Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.