Centres Intouch: La UGT Exigeix Respecte per a la Plantilla

A la UGT ens amoïna la situació dels companys i companyes dels Centres Intouch.

El tracte basat en un respecte personal i professional és imprescindible i no s’ha d’oblidar mai, per això denunciem que els companys i companyes d’alguns Centres Intouch hagin d’estar justificant constantment el seu treball davant els coordinadors, caps de centre, DT…., i fins i tot davant els propis companys d’oficina.

La Situació és Inacceptable

L’estrès laboral produït per situacions com la que estem vivint, pot tenir greus implicacions en la salut física i mental. Són massa habituals les crisis d’ansietat en el lloc de treball i el consum d’ansiolítics i antidepressius per tolerar el nostre dia a dia.

Tot això afecta negativament a l'ambient laboral

Afecten negativament l’ambient laboral:

  • La Pressió desmesurada: Només es valora l’aquí i l’ara. En un procés comercial és necessari “sembrar” per recollir fruits.
  • Reunions i seguiments comercials continus que resten temps i no aporten res.
  • Falta d’eines per a poder tancar vendes en línia, el que fa que el client hagi de desplaçar-se a una oficina (amb el consegüent trastorn)
  • Competitivitat interna per pressió comercial entre Intouch i oficines que no beneficia a ningú. Només genera friccions per un model d’imputació de resultats pervers.
  • Pràctiques comercials de venda creuada que podrien arribar a vulnerar normativa i que s’estan proliferant de manera molt perillosa

Ens preocupa profundament el benestar laboral dels treballadors i treballadores de CaixaBank, per la qual cosa fem una crida a la reflexió i al diàleg constructiu per trobar solucions a aquesta situació.

El nostre objectiu és que tota la plantilla se senti valorada i respectada personal i professionalment, i que es pugui treballar en un ambient sa i segur.

Des de la UGT utilitzarem totes les eines al nostre abast per erradicar les “males maneres” i la pressió desmesurada.

Junts, podem aconseguir una empresa més justa i equitativa.

AFILIA’T A LA UGT!

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.