Decàleg empleat/da

Des de la UGT hem elaborat aquest decàleg per a reivindicar la professionalitat, l’ètica, la preparació i l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank, ja que malauradament des de fa temps, som molts els treballadors i treballadores que no rebem el tracte que hauríem de rebre i el nostre dia a dia a l’oficina es fa cada vegada més feixuc.

Per què és important aquest decàleg per a la plantilla de CaixaBank? Perquè alguns Dans i comandaments intermedis ens bombardegen contínuament amb missatges totalment oposats als quals realment ens haurien de donar. Si ningú diu res sobre aquest tema, si el silenci és la resposta, acabaran imposant-se aquests mals hàbits que porten utilitzant-se des de fa massa temps, i que augmenten la pressió sense mesura, i on el treballador/a només és valuós si aquest dia ven el que li exigeixen.

 

 

La nostra dignitat laboral ha de ser el primer i per tant, basant-nos en aquesta premissa, des de la UGT continuarem posant l’accent en les reunions amb els Dans i els Directors/es Territorials denunciant el tracte que rep la plantilla per algun que altre Dan o càrrec intermedi. Realitzarem totes les accions a l’abast del nostre sindicat per a acabar d’arrel amb aquestes actituds.

 

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram