Binary numbers matrixes

Destapem Els nostres Mals

Denunciem a Inspecció de Treball l'obscurantisme de la Direcció en l'ús d'algorismes per a la presa de decisions que estan darrere dels mals que assolen a la plantilla: la pressió comercial desmesurada, la sobrecàrrega de treball i falta de mitjans que patim en els centres de treball.

Fruit de reformes legals en l’àmbit laboral en les quals UGT hem estat determinants, tenim dret a ser informats dels paràmetres, regles i instruccions en els quals es basen els algorismes que afecten la presa de decisions que poden incidir en les condicions de treball, l’accés i manteniment de l’ocupació, l’elaboració de perfils, fixació dels paràmetres de retribució variable o sancions disciplinàries entre altres.

I  CaixaBank no és aliena a l’ús d’algorismes, sent la seva utilització clau per a:

pel que afecta directament les nostres condicions de treball, a la sobrecàrrega de treball que patim en centres de treball infradotats de personal, i fins i tot al manteniment de l’ocupació.

la qual cosa influeix en l’organització del treball.

distribució de temps i llocs de treball, així com l’avaluació i promoció professional.

Hem sol·licitat a la Direcció la informació a la qual legalment tenim dret sobre l’ús, lògica, funcionament i conseqüències que poden derivar-se de les decisions adoptades mitjançant l’ús d’algorismes, i poder determinar l’impacte d’aquestes sobre les condicions laborals de la plantilla.

Davant la falta de voluntat d’aquesta per a facilitar-nos aquesta informació, i en defensa dels interessos i drets de la plantilla, UGT hem presentat la corresponent denúncia davant la Inspecció de Treball.

Des d’UGT explorem totes les vies legals al nostre abast per a revertir l’asfixiant pressió comercial, sobrecàrrega de treball, absència de mitjans i resta de situacions que venim denunciant, amb la finalitat de recuperar un ambient laboral digne i en consonància al compromís que el conjunt de professionals que componem CaixaBank acreditem dia a dia.

 

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Participaciones de
la Lotería de NAVIDAD

¡No te quedes sin ella!

Nuestros valores

Desde UGT hemos elaborado este decálogo para reivindicar la profesionalidad, la ética, la preparación y la experiencia de toda la plantilla de CaixaBank.