Estalvia en les teves vacances i en les teves marques preferides amb SERdUGT

Descobreix un club ple d'ofertes i descomptes perquè estalviïs en el teu dia a dia

Estalvia en les teves vacances i en les teves marques preferides amb SERdUGT, el nostre portal exclusiu de descomptes per a afiliats i afiliades. Trobaràs gran quantitat de categories i centenars d’ofertes de les quals beneficiar-te.

Com donar-se d'alta a SERdUGT?

És molt senzill, tan sols entra en el següent enllaci https://form.jotformeu.com/83256610122346 o escaneja el codi QR i registra’t.

Com accedeixo als Descomptes?

Tens moltes maneres d’aprofitar les millors ofertes i descomptes en centenars de botigues:

  • A les botigues de compra per Internet s’accedeix prement el botó que tens en la pàgina d’informació de l’oferta concreta en la qual vulguis comprar. Aquestes ofertes poden ser de diversos tipus:
    • Reemborsament per a la teva Guardiola: La Guardiola és una nova manera d’estalviar que et permet recuperar diners per cada compra que realitzes. Quan accedeixis a una botiga que té aquesta modalitat d’estalvi i realitzis una compra, et retornarem el percentatge corresponent. Per exemple, si realitzes una compra de 100€ en una botiga que retorna el 5%, t’ingressarem 5€ en la teva Guardiola (encara que normalment el reemborsament es calcularà sobre l’import sense IVA ni despeses d’enviament). Per a conèixer més detalls sobre aquesta modalitat, trobaràs un apartat específic dins d’aquestes preguntes freqüents.
    • Descompte directe: Són ofertes especials que aconsegueixen que la teva compra surti més barata. Accedint a la pàgina de la botiga a través del botó se t’identificarà i se t’aplicarà el descompte corresponent en la teva compra.
  • Algunes de les botigues et permeten realitzar les compres per telèfon o directament en persona presentant un cupó descompte. En aquests casos, segueix les indicacions que veuràs en la pàgina d’informació de l’oferta.

Més Serveis que ofereix la UGT

Altres serveis i descomptes que ofereix la UGT depenent de la Comunitat Autònoma. Fes clic en la imatge per a accedir a aquestes.

Acords Exclusius per a Residències de Temps Lliure

Les Residències de temps lliure són instal·lacions obertes a l’ús ciutadà per al descans i l’oci, la celebració de cursos, jornades, trobades… El seu objectiu és facilitar estades vacacionals i un espai al servei d’entitats i grups en condicions econòmiques molt favorables. Per a més informació, fes clic en la següent imatge

Si tens qualsevol dubte sobre el funcionament de la plataforma de descomptes SERdUGT contacta amb el teu delegat/da i si vols afiliar-te per a gaudir d’aquests descomptes i avantatges, fes clic en el següent enllaç:

https://ugtcaixabank.org/preafiliacion-ugt/

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.