Èxit en les concentracions

Èxit en les concentracions realitzades ahir davant les Direccions Territorials. La direcció no pot fer com qui sent ploure al clam de les reivindicacions de la plantilla. Ja n'hi ha prou! + Mitjans - Pressions - Reptes.

Des de la UGT volem agrair l’alta participació que ha suposat un èxit en les concentracions convocades.

Ha quedat palès el sentir i les reivindicacions de la plantilla davant l’absència de solucions per part de la direcció. El missatge ha estat clar, necessitem + mitjans per a revertir la sobrecàrrega de treball i acabar amb la pressió desmesurada a la qual estem sotmesos.

Exigim mesures de caràcter intern

Les mesures anunciades per la direcció, tan sols se centren en donar solucions al col·lectiu de clients sènior, però s’obliden d’adoptar mesures que responguin a donar solució a les nostres reivindicacions.

Una vegada més, no tenen en compte l’opinió dels seus treballadors/es a l’hora d’establir unes mesures mancades de concreció i que incideixen en la sobrecàrrega que patim.

Per a donar el servei excel·lent que es mereixen els nostres clients, basades en l’especialització i en la relació personal, necessitem + mitjans i que ens permetin atendre’ls – pressió i – reptes.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.