Èxit en les Mobilitzacions dels Sindicats del Sector Financer

Èxit Rotund de participació en les Mobilitzacions d'avui a València, Madrid, Màlaga i A Corunya.

Avui més que mai tenim raó en les qüestions que exigim a les entitats financeres, les càrregues de treball s’han disparat, la pressió comercial, el tracte que rebem dels nostres directius i la nul·la voluntat de compensar el salvatge increment de l’IPC, enfront de l’increment dels beneficis anunciats aquesta setmana que van en una forquilla del 20 al 90%.

La UGT hem participat en aquestes mobilitzacions, per la insensibilitat de les entitats financeres cap a les seves plantilles.

Aquests que no fan més que dir que som el seu millor actiu, només ens veuen com un cost més. S’obliden que, sense nosaltres no són ningú, que aquests beneficis espectaculars que anuncien a so de bombo i platerets durant aquesta setmana no s’haurien obtingut sense “les treballadores i treballadors del Sector Financer”.

Com sempre, hem donat la cara durant la pandèmia, érem essencials i ara que estem en una situació excepcional amb pujades de l’IPC del 10%, hem deixat de ser-ho.
La pressió comercial que emana dels Consells d’Administració, els mateixos que ara ens neguen el que és de justícia, és insostenible. Aquestes entitats que en un any han reduït més del 20% de la plantilla, amb una disminució d’oficines i d’horaris d’atenció a la clientela, que l’única cosa que han provocat és que no puguem atendre el client com mereix, exposant a les persones que atenen a primera línia a situacions diàries de violència verbal i en moltes ocasions de violència física.

Per tot l’exposat, des de la UGT exigim a les direccions de les entitats que adeqüin els salaris a l’increment de l’IPC i que recolzin a les seves plantilles reduint la pressió comercial i prestant major suport a les persones agredides.

Les plantilles que sempre hem donat la cara per les nostres empreses no mereixem el tracte que estem rebent per part seva.

ntervenció de Victoriano Miravete, Responsable del Sector Financer de la UGT FeSMC:

https://youtu.be/1x-C9Z2bOJU

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.