Inici de negociació del Model de Trasllats i Permutes Caixabank

El passat dia 3 de juny es va constituïr la taula de negociació del model de trasllats. En el marc del Pla d'Igualtat i de Conciliació era necessari negociar el protocol de trasllats per a poder donar resposta a les nombroses necessitats de conciliació de la plantilla

Si bé és cert que CaixaBank sempre ha demostrat una bona predisposició a abordar les sol·licituds de trasllat dels empleats i empleades, hem de recollir aquesta casuística en un acord que ens doni resposta a situacions insostenibles de desplaçaments que es donen en l’actualitat.

Des de la UGT exigim un model de trasllats Caixabank:

  • Universal: que permeti a qualsevol persona formular la seva sol·licitud mitjançant el model de trasllats. Això no serà possible si l’empresa no rectifica la proposta lliurada el dia 3 a la taula, ja que limita el trasllat a les províncies deficitàries.
  • Ampli: que no limiti les sol·licitud a 100Kms, com pretén l’empresa, en això la UGT té sempre la referència de 25 Km del Conveni Col·lectiu.
  • Que estableixi la possibilitat de Permutes.
  • Que reculli i atengui situacions urgents i greus: violència de gènere, malaltia familiar o personal, agrupament familiar… però que no limiti unes altres que puguin sorgir.
  • Que respecti l’antiguitat de peticions històriques de persones desplaçades del lloc on desitjarien treballar, especialment quan això s’ha degut a necessitats organitzatives empresarials

El nostre sindicat negocia fent arribar propostes en aquest sentit al document lliurat en aquesta primera reunió de la negociació.

Des de la UGT exigim que aquest model respongui a les necessitats de conciliació i afavoreixi el necessari equilibri entre el nostre treball i la nostra vida personal i familiar.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.