Integració o Desintegració?

En segons quines zones, els responsables NO semblen haver entès la importància del procés i si no canvien el rumb, aconseguiran que la Integració es converteixi en una Desintegració.

Per més experimentats que estiguem la plantilla en fusions en els darrers anys i malgrat l’enorme capacitat d’adaptació demostrada per a treballar en diferents entorns, navegant a través de noves eines, una integració és un treball ingent, i la plantilla sigui quin sigui el seu origen l’estem patint.

Els clients Bankia mereixen una rebuda amb tota mena de luxes en aquesta entitat, per a complir una vegada més amb la màxima “t@ts som CaixaBank”.

La implicació de tota la plantilla en aquest procés és un fet, però sembla que no tothom a l’entitat ha entès que el gran repte del mes de Novembre és que els clients tinguin una bona experiència amb el canvi.

En segons quines zones, els responsables, han retallat al mínim l’estada dels companys CaixaBank en les sucursals Bankia, figures claus per a tutelar el procés amb èxit. Ningú pot vanagloriar-se d’haver tingut una integració reeixida si en les oficines ateses per personal Bankia, hi ha afluència massiva de públic, buscant ajuda, i no se’ls pot prestar l’atenció que desitjaríem.

La UGT ha realitzat gestions amb aquests “singulars Dans” i responsables dels territoris on aquesta atenció està tenint deficiències, exigint que la situació s’esmeni. Recordem que hem sol·licitat a l’empresa REDUCCIÓ DE REPTES per a les oficines que cedeixen plantilla.

Encara són a temps de corregir el seu error i aconseguir que la integració no es converteixi en una desintegració. La primera impressió es queda gravada. Sense l’adequat domini de les eines de treball no serà possible l’èxit comercial.

 

 

Demanem a la Direcció:

Coherència i implicació en el procés. Per a poder prolongar el temps necessari els intercanvis de plantilla és necessari un ajust en els reptes  perquè  el personal d’intercanvi no computi a l’efecte de reptes i incentius i que s’analitzin els rànquings a data de la integració tecnològica, de manera que les oficines que prestin ajuda en el procés tinguin un efecte neutre, eliminant qualsevol pressió addicional.  Així hi haurà una permanència de les ajudes, durant el temps que sigui necessari, per a acompanyar als clients i als companys Bankia en aquesta nova travessia. No té ni cap ni peus que alguns atenguin tres oficines, ni que el temps d’intercanvi hagi estat inferior a una setmana, o que els que intercanvien hagin d’estar atenent dos assumptes alhora: els reptes del seu centre i l’èxit del treball de tutela encomanat, el gran repte de la integració. Corregeixin el rumb, i imprimeixin motivació i arrelament en el personal i la clientela, d’aquí, a l’èxit, hi ha només un pas.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Participacions de
la Lotería de NADAL

No et quedis sense!