Ja està disponible el certificat fiscal de 2021

Ja està disponible el certificat fiscal de 2021! En el Portal de l’Empleat tens la possibilitat de consultar i imprimir el Certificat d’Ingressos i Retencions a compte de l’IRPF corresponent a l’exercici 2021.

Com obtenir el Certificat d'Ingressos i Retencions?

Persones treballadores en actiu amb accés al Portal de l’Empleat

  • TF9/ El Meu Portal> Portal de l’Empleat> Certificat IRPF

Persones treballadores provinents de Bankia en actiu amb accés en el Portal de l’Empleat. Tenen disponible dos certificats:

Ho pots obtenir accedint a TF9/ El meu Portal> Portal de l’Empleat> Compensació> Certificat de Retencions de l’Empresa Integrada

Ho pots obtenir accedint a TF9/ El meu Portal> Portal de l’Empleat> Certificat IRPF

I les Retribucions en Espècie?

La informació detallada de les diferents retribucions en espècie es troba darrere del Certificat d’Ingressos i Retencions.

Per a les persones treballadores procedents de Bankia veuran detallada la informació de les retribucions en espècie en cadascun dels certificats dels diferents períodes, desglossada sota l’apartat de “Total retribucions en espècie”.

ALERTA! Els imports del producte de l’assegurança d’estalvi contractat a través del Compensa+ , no consta en el certificat en tractar-se de rendiments del treball no subjectes a tributació.

I si vas estar d'Incapacitat Temporal durant el 2021?

Les persones treballadores que hagin estat de baixa durant el 2021, veuran desglossada la informació de la retribució dinerària percebuda en concepte de prestació Incapacitat Temporal dins del seu Certificat de Retencions i Ingressos.

Per tant, quan vagis a realitzar la teva declaració de la Renda, hauràs de sumar aquesta quantitat a la resta de retribucions dineràries que t’informen en la casella “Import Íntegre Satisfet”.

I si t'has desvinculat o et trobes en excedència i ets baixa en l'entitat? I si no tens accés al Portal(Maternitat, IT,etc...)?

Pots obtenir el teu Certificat de Retencions i Ingressos a través de CaixaBank Now, a la teva bústia de correspondència, a la carpeta ¨Tots¨> Concepte> Comunicat Fiscal RRHH CaixaBank.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.