La Lluita Continua: la UGT Demanda Contra les Pressions

Des de la UGT presentem Demanda de Conflicte Col·lectiu per l'arbitrari sistema de bonus i incentius, alhora que enviem una carta al president i conseller delegat denunciant la greu situació que continua patint la plantilla.

Des de la UGT portem temps estudiant com poder aturar des d’un marc legal la problemàtica de les pressions comercials que patim la plantilla davant les exigències i seguiments en el compliment dels reptes i incentius. Avui podem anunciar-vos que s’obre una nova esperança en la nostra lluita. 

Des de la UGT hem trobat nova base jurídica suficient per  començar a treballar en aquest sentit i plantejarem la batalla en el marc legal.

Hem interposat Demanda de Conflicte Col·lectiu contra les pressions, en denunciar l’arbitrari sistema de bonus i incentius de CaixaBank que, unit a l’interès personal dels responsables de negoci, constitueixen la principal causa de la pressió comercial i el mal clima laboral que patim.

A més a més ens hem dirigit a la direcció recriminant-los la seva falta d’actuació davant els aspectes més nocius i lesius que assolen a la plantilla: la sobrecàrrega de treball, la pressió comercial desmesurada i els reptes desproporcionats

“No han fet res” i “si ho han fet no s’ha notat” és el sentir de la plantilla. Segueixen les pressions comercials i la sobrecàrrega de treball, la situació és insostenible. Els exigim un canvi de rumb “ja”.

Després del llançament, ara fa un any del, decàleg de l’empleat i la campanya de conscienciació realitzada durant aquest temps, des de la UGT continuem fent passos en la lluita per la dignitat en el nostre treball i per això continuarem emprenent accions fins que l’empresa reaccioni davant les nostres peticions de canvi i recuperi la cultura empresarial i els valors que han caracteritzat sempre a CaixaBank.

ATUREM LES PRESSIONS,  

UNEIX-TE A LA LLUITA, UNEIX-TE A LA UGT.

 La força d’avançar junts 

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Participaciones de
la Lotería de NAVIDAD

¡No te quedes sin ella!

Nuestros valores

Desde UGT hemos elaborado este decálogo para reivindicar la profesionalidad, la ética, la preparación y la experiencia de toda la plantilla de CaixaBank.