La Pressió Comercial per les Desorbitades retribucions dels Caps

La realitat de la pressió comercial que pateix la plantilla de CaixaBank està motivada pels Bonus i Retribucions dels Directius.

Aquesta és la immutable realitat que patim la plantilla de CaixaBank. Amb un entorn de pujada de tipus extraordinària en la qual les entitats financeres estan guanyant diners a cabassos, la pressió comercial està pitjor que mai.

Si la situació es tan favorable Perquè patim aquesta pressió que ha creat el pitjor clima laboral en CaixaBank des de fa anys?

L’explicació és molt senzilla, pels tremends i indecents bonus i retribucions que perceben els responsables de negoci, de DANs en amunt.

Aquí esta el mal de la nostra entitat, els companys i companyes hem de perdre la nostra salut perquè ells continuïn vivint a cos de rei.

És molt fàcil ser el gestor de vendes dels altres i exigir uns compromisos i resultats quan ells no donen la cara al client per a vendre’ls.

Tot ha quedat en paraules mentre que la realitat és una altra.

Suposadament des de RRHH de les diferents DTs s’ha enviat als responsables comercials un document en el qual s’estableixen una sèrie de pautes per a millorar el Clima Laboral. La realitat és que es continuen demanant prevendes i reports o preguntant-los pel planificador de l’empleat, les cites del dia i el resultat d’aquestes. A vegades amb un to i una falta d’amabilitat que provoca ansietat i un fort malestar en la plantilla, sentint-se pressionada i amenaçada.Cas a part és el que es demana per objectius, molt per sobre del marcat institucionalment per l’Entitat.  

Però clar, han d’anar confirmant els bitllets a les Bahames o l’entrada del nou Mercedes.

Estem farts, tips que a més això es tradueixi en acomiadaments per males praxis fruit d’aquesta pressió comercial aclaparadora.

Des de la UGT no quedarem impassibles i denunciarem aquests fets davant la instància que sigui necessària.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.