La Realitat dels Resultats de CaixaBank

Des de la UGT t'expliquem la veritat referent als 3.145 Milions d'Euros de beneficis presentats per CaixaBank.

Divendres passat, 3 de febrer, el Grup CaixaBank va presentar un benefici net atribuït de 3.145 milions d’euros en 2022, un 29,7% més que en l’exercici anterior agafant com a base perímetres homogenis, gràcies a la fortalesa comercial i a les sinergies de la integració.

Aquests beneficis suposen que es proposarà a la Junta General d’Accionistes el pagament d’un dividend de 0,2306 euros per acció amb càrrec a 2022, la qual cosa suposa un increment del 58% enfront dels 0,1463 euros de l’exercici anterior.

El president de CaixaBank, ha afirmat que “2022 ha estat un any d’una enorme rellevància per a CaixaBank perquè hem conclòs amb gran èxit el procés d’integració de la major fusió del sector financer del nostre país”.

Per part seva, el conseller delegat, ha destacat que “a CaixaBank hem completat un any molt positiu en termes de dinamisme comercial, qualitat creditícia i fortalesa financera”, però omet que és a costa de la salut de la plantilla, que ens veiem sotmesos a desmesurats nivells de pressió comercial ja inassumibles, així com de sobrecàrrega de treball i absència de mitjans en els centres de treball.

Tots dos afirmen que “el nostre objectiu és continuar fent costat a la societat, a les famílies i empreses, perquè aquesta és, sens dubte, la millor aportació que podem fer des de CaixaBank per acompanyar i impulsar la transformació de la nostra economia”.

Sense cap mena de dubte, en l’ADN de la nostra entitat està el compromís de fer costat als clients i a la societat en general. Però el compromís amb el conjunt de professionals que conformem CaixaBank ha de ser prioritari, doncs la fortalesa financera que reflecteixen aquests beneficis recolza el saber fer de la plantilla de la nostra entitat.

Middle age senior man over blue background doing stop sign with palm of the hand

Des de la UGT exigim de nou a la direcció que prengui les mesures necessàries i actuï ja, sense més dilacions, per finalitzar amb les pressions comercials que de forma desmesurada i inmerescuda estem patint als centres de treball i que esan afectant de manera significativa a la salut dels qui contribuïm amb el nostre esforç als excel·lents resultats presentats.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.