La UGT Assegura el Futur de les teves Pensions

El secretari general de la UGT, Pepe Álvarez, signa, al costat del Ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, i el secretari general de CCOO, Unai Sord, la segona part de la reforma de les pensions.

Una firma en la que des de la UGT mostrem la nostra satisfacció per completar la millor reforma de les pensions de la història. Un acord que també compta amb el suport de la Unió Europea.

Vam resoldre la primera part d’aquesta reforma en 2022 i hem completat una segona part que té una importància històrica.

No ha estat fàcil arribar a l'acord, però hem demostrat que era possible, que tenia encaix i garantim el sistema per al present i el futur, perquè aquesta reforma va dirigida especialment a les persones joves, que saben que amb aquest acord tenen garantit el seu futur en pensions.

Durant el procés de signatura, el secretari general de la UGT ha ressaltat que “és la primera vegada que signem un acord amb un període tan llarg d’implementació, que equilibra despeses amb ingressos, una cosa fonamental”. 

A més, “aconseguim fer també el procés de transició entre el sistema actual, fins a 2043, amb el sistema anterior, sent conscients que els treballadors i treballadores tenen problemes de cobertura amb l’anterior que aquí els beneficiarà”.

Una reforma de les pensions negociada en el Diàleg Social entre els sindicats UGT i CCOO i el Govern Espanyol.

La UGT no només té presència a CaixaBank, com altres sindicats que el seu àmbit d’actuació es limita només a la nostra empresa, sinó que com a Agent Social vetlla pels interessos de la classe treballadora i de la societat en general.

Per això ens omple d’orgull haver signat un acord que assegura i garanteix la sostenibilitat i viabilitat del sistema públic de pensions gràcies als ingressos, no a retallar drets.

AFILIA’T A LA UGT!

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.