La UGT Exigeix que NO S’utilitzi l’IEC per al Bonus

Des de la UGT exigim a l'empresa que s'elimini l'IEC com a factor corrector en el cobrament del bonus i s'elimini en les bases d'enguany.

Ahir es van publicar les Bases de les Campanyes i Incentius pel 2023 en les quals es continua condicionant l’accés a premis en funció de l’IEC. La nota positiva és que enguany s’han publicat 3 mesos abans que l’any passat, i no és casualitat. Els ha motivat queel pròxim 22 de Març se celebra el judici per la Demanda de Conflicte Col·lectiu interposada per la  UGT, per l’arbitrari sistema de Bonus i Incentius de CaixaBank, que unit a l’interès personal dels responsables de negoci, constitueixen la principal causa de la pressió comercial i el mal clima laboral que patim.

La nòmina de febrer ha portat més d’un cabreig, precisament, perquè molts companys i companyes han vist com no cobraven per culpa de l’IEC (Índex d’Eficiència Comercial). Gran part de la plantilla no ha cobrat pel fet que les seves oficines no han arribat al 100 en IEC i per tant s’han vist perjudicats en el Bonus.

Per això, hem sol·licitat a Relacions Laborals que en el cas de la plantilla de procedència Bankia i a efectes d’aplicar la GARANTIA DE RETRIBUCIÓ VARIABLE BANKIA, es tingui en consideració el grau de consecució obtingut en l’exercici.

 

Una empresa com la nostra amb beneficis rècord i que publicita la pujada de sou del seu CEO i president, no pot aprofitar-se del treball exercit per gran part de la plantilla en una claríssima prova d'enriquiment injust, beneficiant-se de l'esforç comercial realitzat i no retribuint-lo.

Des de la UGT seguim insistint a la direcció en la necessitat de regular la retribució variable mitjançant un acord laboral, dotant-la de garanties de transparència i objectivitat, eliminant les arbitrarietats i fomentant el treball en equip.”

AFILIA’T A LA UGT!

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.