Shopping basket with foods on receipt. Grocery expenses budget, inflation and consumerism concept.

La UGT Exigeix Solucions a la Direcció davant la Pujada de l’Euribor

És urgent abordar solucions abans que es produeixin els problemes, i adequar l'oferta de préstecs d'empleat, implementant productes i solucions adequats a la situació actual.

En els últims mesos estem assistint a una forta escalada de l’Euribor, la qual cosa pot generar dificultats de pagament. Això sens dubte suposa, unida a una alta inflació i salaris estancats, una pèrdua de poder adquisitiu de forma generalitzada. I les dificultats seran majors per a les persones que viuen situacions complexes de caràcter familiar i personal.

La situació és especialment delicada per a alguns companys procedents de Bankia que van realitzar una “Reunificació de deutes”. La pujada, en general, s’està fent molt complicada, perquè el tipus a aplicar en la majoria dels casos és de l’Euribor + 0,75%.

També cal tenir en compte els préstecs de companys/as que han passat a tipus client (Euribor + 1%) i els que tenen segones hipoteques a tipus client (primera d’empleat).

Des de la UGT portem temps demanant solucions i així ho hem sol·licitat a RRHH per escrit, entre altres:

  • Préstecs a tipux fixe i realment preferent per a la plantilla. 
  • Possibilitat de novació a tipus fixe de préstecs d’empleat que han passat a tipus client.
  • Possibilitat de novació a tipus fixe de segones hipoteques constituïdes a tipus client (primera hipoteca préstec d’habitatge A o B).
  • Ampliacions de termini.
  • Obrir la possibilitat d’introduir períodes de carències en els préstecs vigents.

Carta a RRHH⇒  

Exigim solucions!

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Participaciones de
la Lotería de NAVIDAD

¡No te quedes sin ella!

Nuestros valores

Desde UGT hemos elaborado este decálogo para reivindicar la profesionalidad, la ética, la preparación y la experiencia de toda la plantilla de CaixaBank.