La UGT respon amb Fets

Sector Financiero

La UGT no acostuma a contestar als comunicats que emeten altres organitzacions sindicals, però davant la pretensió de generar una inquietud infundada en les plantilles i la falta d'arguments que esgrimeixen en les seves circulars ens veiem obligats a això.

Com bé diuen, en l’ajuda de formació de fills/es ens trobàvem davant un INCOMPLIMENT GREU  Pel que la UGT va interposar una demanda sectorial en defensa de les plantilles, després d’haver acudit a la Comissió Paritària

Respondrem a les seves preguntes:

I què ha (la UGT i només la UGT) obtingut a canvi?

  • Que les entitats incloguin la formació no reglada per al cobrament de l’ajuda a conseqüència de la signatura de l’Acord. És més restrictiu i limitatiu quan estem ampliant la formació?
  • Que les entitats no exigeixin que no existeixi facultat o centre que imparteixi els estudis a cursar en el domicili de la persona treballadora per a l’increment del 100% d’aquesta ajuda.
  • Que les entitats incloguin els estudis de màster i doctorat universitaris per incrementar el 100% de l’ajuda de formació fora del domicili.

A l’anterior s’afegeix que l’Acord subscrit per UGT no exclou altres possibles suposats que puguin contemplar-se i dota de CERTESA a l’aplicació d’aquest benefici social.

Ni tan sols la proximitat de les eleccions sindicals justifica que la rebequeria d’un sindicat acabi en injúries contra un rival electoral.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.