La UGT sol·licita a Caixabank un Pla i un Protocol LGTBI

La UGT celebra l'aprovació de la Llei Trans i de garantia dels drets LGTBI.

Aquesta llei obliga a les empreses de més de 50 treballadors a establir plans i protocols LGTBI pactats amb la RLT que garanteixin el respecte a la diversitat d’orientació afectiu sexual i d’identitat i/o expressió de gènere en l’ocupació. 

Des de la secció sindical de la UGT CaixaBank, ens congratulem de l'aprovació d'aquesta llei i ja hem sol·licitat a la direcció l'obertura al més aviat possible, d'una taula negociadora que abordi el protocol per a la igualtat de les persones LGTBI, d'obligada instauració. 

Abordar aquesta necessitat de manera immediata situaria a CaixaBank com un lloc de treball veritablement inclusiu, en el qual es persegueix la millora de la vida de les persones LGTBI treballadores. 

El col·lectiu Trans i LGTBI, ha de tenir garantit el desenvolupament de carreres professionals i socialització  en el lloc de treball amb total llibertat, sense por i sense minvament de drets laborals. En aquest sentit celebrem i instem l’avanç en aquesta matèria.


 La UGT porta treballant per la Igualtat de drets d’aquest col·lectiu de manera intensa, havent proposat en solitari l’esmena avui aprovada amb el conjunt del text, en la qual s’obliga a les empreses de més de 50 treballadors a instaurar aquests protocols i plans en pro dels drets de les persones treballadores Trans i LGTBI.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.