CAT ESP

Millora de Salari Present i Futur

Tancament de Cicle PDP Bankia

3.623 persones s'han vist beneficiades pel PDP, 2.646 per ascens de nivell i 977 per ascens d'esglaó. Suposa un 27,81% de la plantilla procedent de Bankia que veu millorada la seva clàusula de garantia salarial i una millora de salari present i futur gràcies a l'ALI.

Amb l’aplicació de l’acord laboral d’integració es tanca el cicle de PDP per a la plantilla d’origen BankiaEn aquesta última nòmina aquelles persones que tenien dret a un ascens per PDP han vist reflectit en els seus havers aquesta condició. Gràcies a l’esforç de negociació realitzat per la plantilla de CaixaBank, l’acord laboral d’integració ha resultat ser un BON acord per als treballadors i treballadores d’origen Bankia perquè no sols no hi ha hagut rebaixa salarial, sinó que a més s’ha reconegut l’acord de PDP de Bankia. El resultat ha suposat una millora de salari present i futur.

Però tot és millorable i encara és a temps l'empresa de Recompondre els seus Desastres

Hi ha un col·lectiu que, com ve denunciat la UGT des del passat estiu, s’ha vist molt perjudicat: els Assessors Financers i Gestors de Carteres que van ser destituïts de manera sorprenent per l’empresa, sense que en cap cas la direcció ens informés previament de les seves intencions i de la retallada de llocs que anava a dur a terme i tot amb caràcter previ a la integració. Per a moltes d’aquestes persones l’expectativa de pujada de nivell s’ha frustrat.  

Des de la UGT exigim una revisió del plantejament de l’empresa perquè el cessament unilateral, sense renúncia per part de l’empleat/da i sense opció a sol·licitar lloc similar, es va produir, deixant-los totalment despenjats de la carrera professional per la qual havien apostat i ha suposat un minvament en les expectatives de les persones que a més, en la majoria dels casos, han seguit en els seus llocs gestionant les mateixes carteres, amb la mateixa responsabilitat i tasques. No és de justícia que una decisió com la que va prendre l’empresa en el seu moment i que ja va denunciar la UGT, tingui conseqüències tan nefastes per a aquest col·lectiu. Es dona el cas, que els cessats a l’agost i nomenats amb posterioritat com a GBPs, no se’ls ha respectat la quantia de garantia salarial 166,67 €.

La UGT exigeix la revisió d’aquests casos sagnants que no mereixen trobar-se en una situació com l’ocasionada per l’empresa, amb una pèrdua econòmica important tant en la seva nòmina mensual com en la categoria laboral.

Comparte!!!
Compartir en facebook
Facebook
Compartir en twitter
Twitter
Compartir en linkedin
LinkedIn
Compartir en whatsapp
WhatsApp
Compartir en telegram
Telegram
Compartir en print
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.