Modificació Condicions de les Targetes d’Emple@ts d’Origen Bankia

Què succeeix amb els meus contractes de targetes procedents de Bankia i els dels meus familiars?

Excepcionalment, durant sis mesos a comptar des de la integració tecnològica, es mantenen les condicions que actualment estiguin gaudint tant la persona treballadora d’origen Bankia com els seus familiars sobre els contractes de targetes procedents de Bankia.

La quota de qualsevol targeta el titular de la qual és un empleat és gratuïta, tant si té condició d’empleat com de client. I els contractes el titular dels quals és un empleat, totes les targetes tenen quota gratuïta.

No obstant això, la normativa interna de CaixaBank no contempla que els familiars de persones treballadores siguin titulars de contractes de targetes amb quotes gratuïtes pel fet de tenir la condició de familiar d’empleat.

El pròxim 15 de maig es compleixen els sis mesos des de la data d'integració tecnològica.

Els contractes de targetes beneficiats per la condició de persona treballadores de Bankia deixaran de tenir les bonificacions i exempció de comissions actuals. Això no comportarà un càrrec immediat de la comissió de manteniment, sinó que la quota de renovació es carregarà coincidint amb el mes de caducitat de la targeta.

No obstant això, sí que existeix la possibilitat de sol·licitar targetes de beneficiaris dins dels contractes de targetes en condicions d’empleat de manera gratuïta.

Several credit cards on wooden table

Una targeta de beneficiari és aquella que va a nom d’alguna persona que no és titular del contracte de targeta (podent ser-ho o no, del dipòsit associat).

⇒ Les targetes de beneficiari sempre les ha de sol·licitar el titular del contracte (persona treballadora).

Per aquesta raó, després de la integració tecnològica, si desitges mantenir una targeta gratuïta per als teus familiars, la teva oficina gestora haurà de sol·licitar una nova targeta de beneficiari sobre el contracte de targeta d’empleat propi a través de la següent ruta: Productes > Targetes > Targetes > Accés per contracte.

  1. Des de la pestanya resum, seleccionar alta nova targeta
  2. En tenidor de la nova targeta, seleccionar Un altre beneficiari, teclejant el NIF del beneficiari.
  3. Informar les dades de la targeta.
  4. En aquest camp es pot indicar a partir de quin import s’ha de demanar autorització en realitzar una operació amb PIN.
  5. Es mostren les targetes del contracte i les seves dades bàsiques.
  6. Pantalla de confirmació de la contractació de la targeta.
Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.