Pitjor Clima Laboral i Major Càrrega de Treball

La plantilla ha contestat de manera molt clara que existeix una càrrega de treball inassumible, sobretot en la XARXA COMERCIAL, amb un sensible empitjorament dels resultats en comparació amb anys anteriors.

En la jornada d’ahir, ens van presentar els resultats de l’enquesta d’opinió efectuada a la plantilla.

Malgrat ser una enquesta de CLIMA LABORAL i sense posar en dubte la professionalitat de l’empresa consultora encarregada de l’anàlisi, no deixa de ser un estudi no regulat, privat i parcial esbiaixat cap a interessos i compromisos estratègics.

Recentment la Inspecció de Treball ha desacreditat en un requeriment formal a CaixBank i com venim manifestant repetidament, en cap cas pot substituir una Avaluació de Riscos Psicosocials, que quedarà tancada al llarg del 2022 amb els requisits legals establerts en la legislació vigent.

Valoració que fem des de la UGT CaixaBank

Des de la UGT CaixaBank fem les següents consideracions a l’enquesta:

  • Hi ha hagut una alta abstenció en les respostes (sobretot en xarxa d’oficines) i això malgrat que molts comandaments intermedis en diferents DTs han suggerit de manera molt insistent la necessitat de contestar una enquesta que era voluntària.
  • Mals resultats referent a la càrrega de treball de la xarxa.
  • A serveis centrals destaquen la falta de conciliació i de carrera professional (des de la UGT CaixaBank portem anys reclamant una carrera professional objectiva per a aquest col·lectiu)
  • Falta de garanties d’anonimat i confidencialitat.

Des de la UGT CaixaBank continuarem treballant perquè s’escometi una Avaluació de Riscos Psicosocials que compleixi amb els requisits establerts en la legislació vigent.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.