Precaució amb les Accions Push

Aquest tipus d'accions comercials generen major pressió a una plantilla ja molt castigada.

Comencem la setmana amb un push , aquesta vegada de TV 8K, i si pot ser amb el projector i la corresponent assegurança.

Portem dies patint la insistència dels nostres superiors referent a aconseguir unes prevendes sobre un producte del qual pràcticament no tenim dades.

Estem cansats de veure com els responsables de negoci acomoden el pla de prioritats comercials en funció de la seva necessitat de sortir bé en totes les fotos, i per descomptat en defensa dels seus substanciosos incentius, sense tenir en compte la sobrecàrrega de treball a la qual ens veiem sotmesos en el nostre dia a dia en els centres. Arribem a l’absurd que les “accelerades” (push, com els agrada dir) se succeeixen o s’amunteguen. Avui, hi ha territoris en els quals estan agendades fins a 3 accions push de manera simultània.

Des de la UGT ens preocupa especialment, que derivada d’aquesta pressió per voler fer molt en molt poc temps, es puguin dur a terme males praxis comercials.

com sempre les conseqüències disciplinàries recauen en la plantilla no sobre els instigadors d’aquesta pressió comercial sense límits.

Amb una recuperació del negoci bancari tradicional basat en els marges derivats dels tipus d’interès (l’euribor de setembre està al 2,23), no és necessari fer cap Push.

Des de  la UGT exigim a la direcció el cessament d’aquesta mena d’accions que genera major pressió en la plantilla, contribuint a un mal clima laboral i a augmentar l’absentisme laboral.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.