Rumors a InTouch: Des de la UGT Deixem les Coses Clares

Encara que hi hagi a qui li interessi difondre la por entre la plantilla, des de la UGT volem deixar les coses clares des del principi, i aportar la tranquil·litat que es mereix la plantilla, en aquest cas al col·lectiu de inTouch.

Punt número 1: L'externalització d'aquest servei no és jurídicament viable. Per què?

  • 1. Perquè es tracta d’una territorial més dins de l’estructura organitzativa de CaixaBank. Això implica que no hi ha diferència entre el que es fa en InTouch o en qualsevol altra direcció territorial.
  • 2. A InTouch es presta un servei integral al client, com si d’una oficina tradicional es tractés, és a dir, se li venen els mateixos productes, se li ofereix el mateix assessorament i en definitiva, la nostra activitat és la mateixa que la de la xarxa tradicional, amb l’única diferència, que no tenim al client presencialment en el centre de treball.
  • 3. InTouch té la mateixa estructura jeràrquica que qualsevol altra DT (direcció territorial, direcció comercial, etc), encara que en els centres de treball hi hagi unes certes particularitats (canviem DAN per director de centre i coordinador per director d’oficina), però l’estructura és idèntica i depèn de direcció de negoci.

Punt número 2: Si la direcció intentés externalitzar InTouch, tenim eines poderoses per a aturar-la

A la UGT tenim experiència acreditada en aquests casos. L’any 2005 en la UGT guanyem una sentència per la qual tota la plantilla del Servei Telefònic del grup Bancaixa va haver d’ingressar íntegrament en l’estructura de la Caixa, i avui tota aquesta plantilla son empleats/des de CaixaBank.

Consulta Aquí la Sentència⇒ 

Punt número 3: La direcció mai ho ha plantejat.

Si bé en cap cas se’ns ha plantejat aquest tema per part de la direcció, des de la UGT  tenim clar que no consentirem una cessió il·legal de treballadors, que atemptaria contra els drets  i condicions laborals dels treballadors d’Intouch .

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.