Signada la Recuperació Salarial en Banca de la mà de la UGT

Per fi, la recuperació dels salaris dels empleats i empleades de banca per a fer front a l'escomesa de la inflació dels dos últims anys, és un fet.

Des de la UGT hem assolit un acord amb la patronal del sector de Banca d’increment del 4,5% sobre el salari basi de conveni i el compromís d’obertura de nou de l’observatori el primer semestre del 2023 per a analitzar l’increment final de l’IPC i els beneficis obtinguts pel sector.

Un gran fita que tindrà el seu efecte en Nostre Conveni

Les plantilles del sector financer tenim motius per celebrar la signatura d’aquest acord.

Per a uns es materialitzarà a recuperar el perdut i pels quals encara no tenim acord, és un argument de pes perquè la patronal de les Caixes d’Estalvi deixi de racanejar i apliqui una revisió dels nostres salaris d’acord amb la pèrdua de poder adquisitiu sense precedent que hem tingut en els dos darrers anys

En estalvi han de prendre bona nota, sobretot CaixaBank que representa el 60% de la patronal

Lluny de donar exemple en el sector financer, les entitats que procedeixen de les antigues caixes d’estalvi amb un origen social, encara tenen els deures per fer, tenint a les seves plantilles patint el greu impacte de la inflació en la seva capacitat adquisitiva, alhora que els revisa els préstecs als nous tipus d’interès.

La UGT som i continuarem sent garants dels drets de la plantilla

Continuem avançant per a aconseguir drets i recuperar els nostres salaris. A diferència d’uns altres, a la UGT aportem fets a les nostres paraules i no prediquem amb promeses incumplibles.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.