Trencant El Joc A Intouch: Per Un Ambient Laboral Sa I Equitatiu

Hola a totes i tots, estimades jugadores i jugadores d'Intouch!

Avui ens dirigim a vosaltres amb una barreja de sorpresa i indignació. Quin joc que tenim entre mans a Intouch! Al cap i a la fi, qui no gaudeix d’una competició emocionant al seu lloc de treball?

Des de fa un temps, hem estat observant com la pressió a l’entitat ha arribat a nivells astronòmics. Mentre els tipus d’interès estan pels núvols, l’empresa sembla obtenir beneficis excel·lents per agradar als seus estimats accionistes, sense importar on recau el veritable esforç, en els de sempre, en tots i cadascun dels empleats i empleades de CaixaBank!

Encara que ja vam denunciar la campanya de cotxets a les oficines segons les vendes de MyBox Auto, ara estem immersos en una competició fascinant als centres Intouch.

A què juguem a Intouch?

Doncs, depenent del centre, el joc té noms tan enginyosos com Autos Bojos, Grand Prix i altres tonteries d’aquest estil.

No obstant això, no podem evitar obviar que aquesta és només una altra forma de controlar la plantilla.

En cas de no aconseguir vendre prou durant una setmana, se’ls culpa al grup per no haver complert i per no haver ajudat a que el seu equip pugi posicions a la competició! És com cercar culpables i fer que els nostres companys i companyes se sentin com si haguessin comès un delicte.

Però vinga, negoci d'Intouch, de debò voleu jugar? Doncs juguem.

El joc consisteix a veure qui ha realitzat el curs de comercialització d’assegurances que se suposa que tots hauríem d’haver fet fa poc i, el més important, qui l’aplica de debò. Per què? Perquè no podem continuar tenint reunions on es diu “no aprovo un SIA sense un MyBox Vida”, “si no és target, no hi ha SIA” o “si ja tenen un MyBox Vida, feu-ne un altre!”… i així podríem continuar amb moltes més perles que, irònicament, són exactament el que el curs ens va ensenyar que no hem de fer, perquè tant l’entitat com nosaltres podríem enfrontar-nos a sancions.

Així que, si us plau, deixeu-vos de jocs i martingales i permeteu que els empleats i empleades fem la nostra feina. En lloc d’això, proporcioneu-nos eines i opcions que realment millorin les vendes, la qual cosa ens farà a tots més feliços en obtenir resultats més satisfactoris tant per a l’empresa com per als treballadors.

Seguim endavant i juguem un joc on tots ji guanyem!

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.