Ugt Exigeix ​​A Caixabank Solucions Laborals Immediates I Reals

La UGT manifestem la nostra preocupació i insatisfacció davant l’actual direcció de CaixaBank i les seves pràctiques laborals, que estan tenint un impacte negatiu a la vida dels que conformem l’Entitat.

Busquem solucions reals per a la plantilla de CaixaBank, i per aquest motiu hem exigit a la direcció el següent:

  1. Reunió immediata per presentar les nostres demandes i ser part activa de qualsevol decisió futura.
  2. Renegociació dacords obsolets i desenvolupament de carreres professionals, així com la inclusió de la Representació Legal dels Treballadors en lelaboració de tot nou pla o mesura laboral.
  3. Que els beneficis enormes de l’empresa es tradueixin en condicions laborals millorades per als treballadors i treballadores, els veritables generadors d’aquest èxit.

Ens trobem en un punt decisiu, a punt d’un precipici laboral i ètic. Per això és fonamental abordar les problemàtiques que requereixen una resposta immediata i transparent per part de la direcció: Coneix els quatre assumptes crítics que tractarem amb la direcció

La UGT es manté oberta al diàleg ia la construcció de solucions conjuntes, però la necessitat de canvis profunds és palpable, i no ens quedarem de braços plegats davant la manca de respostes significatives i justes.

La manca d’acció concreta i de sensibilitat envers els problemes que enfrontem ens obligarà a considerar accions més contundents en defensa dels drets laborals i del benestar de la plantilla.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Participaciones de
la Lotería de NAVIDAD

¡No te quedes sin ella!

Nuestros valores

Desde UGT hemos elaborado este decálogo para reivindicar la profesionalidad, la ética, la preparación y la experiencia de toda la plantilla de CaixaBank.