Un 21,5% Més de Raons Per Acabar amb las Pressions Comercials

El resultat comptable augmenta un 21,5% al mateix temps que empitjora el ja nefast clima laboral conseqüència de les pressions comercials.

CaixaBank obté un benefici net de 2.457 milions d’euros en els nou primers mesos de l’any, segons el CEO “sustentat en uns sòlids nivells d’activitat comercial i en els estalvis de costos aconseguits” però omet que és a costa de la salut de la plantilla que ens veiem sotmesos a desmesurats nivells de pressió comercial ja inassumibles, així com de sobrecàrrega de treball i absència de mitjans en els centres de treball.

En l’ADN de la nostra entitat està el compromís de fer costat als clients i a la societat en general. La fortalesa financera que reflecteix aquests beneficis recolza les nostres demandes i que aquest compromís sigui també amb el conjunt de professionals que conformem l’entitat.

Middle age senior man over blue background doing stop sign with palm of the hand

Des de la UGT exigim novament a la direcció que prengui les mesures necessàries i actuï ja, sense més dilacions, per acabar amb les pressions comercials que de manera desmesurada i immerescuda estem patint en els centres de treball i que esta afectant de manera significativa a la salut dels qui contribuïm amb el nostre esforç als excel·lents resultats presentats.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.