Aquest cop sí: Enquesta de Riscos Psicosocials a CaixaBank

El pròxim dia 21 i durant dues setmanes, tindràs l'oportunitat de realitzar l'enquesta d'Avaluació de Riscos Psicosocials a CaixaBank.

A partir del dia 21 rebràs una comunicació per correu electrònic de Quirón Prevención, empresa que recaptarà de manera confidencial les dades que ajudaran a identificar els  elevats riscos psicosocials existents en la nostra organització. En aquest correu hi haurà un link que et portarà directe a l’enquesta. Aquest estudi es realitzarà pel mètode FPSICO 4.0 , que està avalat i reconegut per l’Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball i que la Inspecció de Treball ha requerit a CaixaBank  realitzar abans de final d’any.

Des de la UGT t'animem i et sol·licitem que realitzis l'enquesta, només et portarà 15 minuts.

Com ja comuniquem en la nostra circular del 28 de Juliol l’enquesta de CLIMA realitzada per l’empresa, a més de ser un estudi esbiaixat i parcial, només buscava obtenir interessos particulars sense cap mena de benefici per als treballadors.

No obstant això i gràcies a la informació que s’obtindrà de l’enquesta FPSICO 4.O, aconseguirem iniciar un procés que redueixi accions inassumibles empresarials, com ara la càrrega de treball més que excessiva i les exigències organitzatives desmesurades.

Reorda realitzar l'enquesta de forma 
sincera
i OBJETIVA

Si tens qualsevol dubte contacta amb el teu delegat/da de la UGT.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.