Centres In Touch: El Joc del Mirall

Des de la UGT exigim a la direcció que actualitzi els protocols de treball a In Touch.

Davant l’allau de treball que patim en períodes vacacionals en els Centres In Touch, assumint, a més de la cartera dels nostres miralls, les accions push d’aquests mesos, el dia a dia resulta insostenible.

Des de la UGT ens estem reunint amb la direcció dels Centres In Touch, perquè considerem que el “joc del mirall” és més un pegat que una solució al dret que tenim de gaudir les nostres vacances.

Som treballadors i treballadores responsables que dia a dia vam demostrar la nostra vàlua aconseguint resultats en vendes que freguen l’impossible. I quan ens toca gaudir del nostre descans vacacional, desitgem quedar-nos tranquils de marxar i oblidar-nos del nostre treball i no haver d’estar pensant que el nostre/a company/a mirall, està completament desbordat amb una cartera de 4000 clients diàriament.

Quan és el/la nostre/a company/a mirall qui marxa de vacances, ens cau damunt una allau de murs, trucades,….. que amb prou feines ens permet atendre decentment i amb qualitat a la nostra cartera habitual de 2000 clients.

Es tracta d’un problema que traslladem també a la direcció de negoci per exposar aquesta sobrecàrrega de treball desmesurada i exigir que aixequin el peu de l’accelerador.

La situació a In Touch és 
Insostenible
Inassumible
i Evitable.

A més a més, els recordem que estem també a l’espera de resolució després de la demanda interposada per la UGT davant la Inspecció de Treball per aconseguir que es reguli la figura del “mirall”.

La UGT Denunciem davant la Inspecció de Treball incompliments en matèria preventiva

Hem Sol·licitat

 • Ampliar el nombre d’equips de suport.

 • Disminuir el nombre de clients per empleat/da a In touch.

 • Posar un empleat/da per coordinador/a que faci la tasca més administrativa del grup.

 • Centralitzar els murs més senzills en companys/es formats per a resoldre’ls amb velocitat i eficiència.

  Al llarg d’aquests 5 anys, l’operativa i el dia a dia a In Touch ha variat enormement, de la mateixa forma en què s’ha incrementat la sobrecàrrega de treball que patim:

 • Gestió reactiva de clients en 24 h ( murs, call me, cites telefòniques…)

 • Treball proactiu cada vegada més enfocat a accions push, a més del priorizador.
 • Tramitació de préstecs personals.

 • Morositat, remediacions…

 • I com a colofó, hipoteques i novacions que des de principi a fi s’encarrega el/la gestor/a In Touch sense comptar amb l’oficina.

Tota aquesta Càrrega Es Duplica quan som Mirall

El model ha evolucionat, ha crescut, s’han incrementat exponencialment les càrregues de treball i l’acord In Touch s’ha quedat obsolet.

És per això que des de la UGT exigim a l’adreça que actualitzi els protocols de treball en els centres In Touch.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.