El Sector de l’Estalvi Abocat de nou a les Mobilitzacions

UGT, CCOO i FINE com a sindicats majoritaris i signants del Conveni Col·lectiu de Caixes i Entitats Financeres d’Estalvi, portem des del maig passat exigint solucions que permetin esmorteir l’impacte que l’extraordinària pujada de l’IPC està tenint en les butxaques de les plantilles del sector.

En l’última reunió de l’Observatori, que va tenir lloc el passat 20 d’octubre, la Patronal va exposar que, “no tenint conclusions comunes i no estant d’acord en l’anàlisi de la realitat sectorial”, es prenia un temps per intentar buidar les incerteses.

Sorprèn la incapacitat d’una Patronal amb vocació social per a sensibilitzar-se amb una situació econòmica que ha impactat en tots els sectors que sí que estan aconseguint acords en el si de la negociació col·lectiva.

Els sindicats signants del Conveni entenem que el temps ha arribat a la seva fi, ja que les plantilles no poden continuar dilatant aquesta espera i necessiten una resposta contundent al desequilibri produït entre el cost de la vida, els salaris, els resultats històrics que les Entitats presentaran i el fort increment del pagament de dividends anunciat.

Per tant, exigim com s’ha fet en altres convenis, la immediata reobertura de la taula de negociació del Conveni de Caixes d’Estalvi sobre la base del art.86.1 de l’Estatut dels Treballadors, que permeti una revisió salarial concorde a l’excepcionalitat que estem vivint.

SENSE RECUPERACIÓ SALARIAL, HI HA CONFLICTE.

UGT,CCOO i FINE fem un pas endavant reprenent les nostres reivindicacions al carrer. Per això, anunciem mobilitzacions en les seus de CaixaBank, Unicaja, Ibercaja i Abanca, coincidint amb la presentació de resultats de les 4 majors entitats del sector de l’Estalvi.

Si no ens volen escoltar en la taula, ens escoltaran al carrer

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Participaciones de
la Lotería de NAVIDAD

¡No te quedes sin ella!