CAT ESP

Integració: Un Factor Clau en els Riscos Psicosocials

Els procediments d'absorció d'empreses incideixen de manera directa en els nivells d'estrès de la plantilla

Integració: Un Factor Clau en els Riscos Psicosocials. Que es recuperi un bon clima laboral és cosa de tots/es. Així ho ha hagut d’entendre la direcció que ha anunciat com ja sabem algunes mesures en aquest sentit.

Exigim que es millorin procediments i aspectes organitzatius que estan tensionant especialment a la xarxa que es veu sotmesa a integració:

Exigim que quan una oficina integri, TOTA la plantilla tingui notícia amb la deguda antelació, almenys dues setmanes, de quin és el seu futur destí. No només pel benestar dels companys i companyes, també per la clientela. Han de conèixer a qui es poden dirigir, qui serà el seu gestor i l’equip que l’atendrà en el nou emplaçament. Això incidirà positivament en les relacions amb els clients.

La plantilla que cessa en el càrrec ha de ser informada, degudament i amb antelació. Han de conèixer la seva nova situació i els aspectes que això comporta, especialment a l’efecte de poders i atribucions.

Sol·licitem a la direcció que s’analitzin els clients que es traspassen d’una oficina a una altra, fins i tot que es respectin les seves preferències.

Per facilitar el coneixement de totes les eines i procediments de CaixaBank sol·licitem que es publiquin en el portal de l’empleat els manuals de procediments. Procediments que afecten l’operatòria amb indicació de les rutes d’accés i FAQ.s més freqüents d’operatòria que es produeixen.

Sol·licitem una xarxa de caixers moderna i funcional que no sobrecarregui els llocs de Caixa. I també adaptats als horaris d’obertura i tancament de Caixa per als companys que exerceixen aquesta funció, així com de l’activitat comercial que poden exercir.

Així mateix quant a la gestió dels responsables i DANs de cada territorial, és desitjable, com ja es fa en alguns casos, que no se centrin només en el seguiment de les campanyes. Sent aquestes importants, han de ser-ho en la mateixa mesura que ho és la producció bancària tradicional, que constitueix el principal suport dels resultats de l’entitat. És anecdòtic el DAN o el responsable que s’interessa per TOTA la producció. La sensació que queda en les persones és que se’ls qüestiona permanentment per un únic aspecte de la seva tasca, obviant tots els altres i generant situacions d’estrès insostenibles.

Integració: Un Factor Clau en els Riscos Psicosocials. Qui no ho faci bé o ho pugui fer millor per crear un clima laboral adequat que rectifiqui, perquè d’una altra manera està col·laborant a un empitjorament de l’ambient laboral.

La UGT és aquí per a treballar per revertir la situació i millorar les condicions de treball de tots/es en CaixaBank, és per això que vam publicar a la tardor el nostre Decàleg de l’Empleat/da.

Comparte!!!
Compartir en facebook
Facebook
Compartir en twitter
Twitter
Compartir en linkedin
LinkedIn
Compartir en whatsapp
WhatsApp
Compartir en telegram
Telegram
Compartir en print
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.