La Inspecció de Treball dona la Raó a la UGT

La Inspecció de Treball Confirma les Greus Deficiències Existents en l'Aplicació del Protocol d'Usuaris de PVD (Pantalles de Visualització de Dades).

El mes de juliol passat, des de la UGT vam denunciar a CaixaBank davant la Inspecció de Treball per incompliments en matèria preventiva.

https://ugtcaixabank.org/la-ugt-denunciem-davant-la-inspeccio-de-treball-incompliments-en-materia-preventiva/

Ahir vam tenir la citació derivada d’aquesta denúncia i la Inspecció de Treball ha confirmat les greus deficiències existents en l’aplicació del protocol d’usuaris de PVD (Pantalles de Visualització de Dades) per part de CaixaBank.

La Inspecció de Treball ha anunciat que requerirà en breu a l’entitat, perquè esmeni mitjançant la millora substancial del protocol d’usuaris de pantalles, tant en el seu control com en l’aplicació d’aquest.

La Inspecció de treball ha reconegut el dret dels empleats d'Inouch a realitzar pauses intermitents al llarg de la jornada de treball.

La Inspecció ha reconegut el dret dels empleats i les empleades d’InTouch a realitzar pauses intermitents al llarg de la seva jornada de treball. Aquestes pauses han d’estar estipulades i anunciades específicament en els centres de treball. El Ministeri de Sanitat recomana unes pauses de 15 minuts cada 90 minuts en aquests models d’atenció telefònica.

També s'ha exigit la millora del Protocol Preventiu i de Protecció als Empleats que facin visites i Millora del Protocol d'Atracaments, Agressions i Amenaces

La Inspecció ha requerit a CaixaBank la millora del protocol preventiu i de protecció als empleats que facin visites en l’exterior del centre de treball i a domicili de clients, dels Gestors Comercials i els Gestors de Morositat.

També la millora del protocol d’atracaments, agressions i amenaces.

La UGT exigeix l'assumpció per part de l'empresa de les despeses derivades de les ulleres graduades necessàries per a la utilització de pantalles per a l'acompliment de les funcions laborals.

En la reunió d’avui del CUSSL (Comitè Únic de Seguretat i Salut Laboral), UGT ha exigit que després de la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia Europeu, l’assumpció per part de l’empresa de les despeses derivades de les ulleres graduades necessàries per a la utilització de pantalles per a l’acompliment de les funcions laborals.

Des de la UGT Avancem Junts per continuar millorant les teves condicions de salut laboral, i exigint a CaixaBank que instauri o millori els protocols necessaris per a la protecció de la plantilla.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.