La Nostra Salut Primer

La salut de la plantilla de CaixaBank ha de ser la prioritat en aquests moments d'escalada de la pandèmia de la COVID-19. Per descomptat, per a nosaltres ho és. La nostra salut primer.

Des de la UGT observem amb preocupació el retard de la direcció en recuperar les mesures preventives que s’han demostrat eficaces per a controlar la pandèmia. Exigim que es revisi el protocol COVID de nou de l’entitat i de manera urgent, a fi d’implementar mesures abans que sigui tard. La nostra salut primer.

Cal que s’incorporin altres mesures necessàries com ara:

L’establiment de nou de torns de teletreball.

Teletreball com a forma preventiva per a aquells que siguin contacte estret amb un positiu. Això és clau per a evitar brots en els nostres centres de treball i impedir que es propagui en l’àmbit familiar.

Mitjans per a gestionar l’enorme afluència de públic que es produeix aquests dies a les sucursals, especialment les afectades per la integració tecnològica. Restabliment de l’aforament limitat que permeti mantenir l’espai segur, reforç de rètols, campanyes informatives als nostres clients, …

Restringir les reunions presencials, òbviament no necessàries donat els mitjans telemàtics a l’abast de tots els emple@ts.

La UGT no baixa la guàrdia i recorda que la Nostra Salut primer.

Si alguna cosa ens està ensenyant aquesta pandèmia, és que la salut d’una persona de la nostra família pot repercutir en tota una unitat organitzativa. La salut de les nostres famílies és la nostra.

Per això recordem les mesures de les quals disposem, emparades per la norma i que ens permeten vigilar per la nostra salut i la dels nostres, inclosos els nostres companys i companyes de treball, i entre les quals destaca el teletreball per a atendre les necessitats de conciliació familiar derivades del Covid.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.