La UGT demanda a CaixaBank per No Pagar el Plus d’Apoderament

Des de la UGT demandem a CaixaBank per No Pagar el Plus d'Apoderament a GCII Segons Responsables.

Des de la UGT li exigim a la direcció l’abonament del plus d’apoderament dels GC II 2° Responsable d’oficines S (origen Bankia) així com la regularització de les quantitats no abonades fins avui.

Aquest plus es va acordar a l’efecte de compensar la impossibilitat d’accés a altres plusos i nivells per estar fora de classificació d’oficines fins al 2023. No obstant això, la direcció, en una interpretació partidista dels acords que regulen la funció de GC, únicament ho estava abonant als GC II 2n Responsable amb nivells X.

En comissió de seguiment de l’ERO, la UGT va sol·licitar que als qui passessin a cobrir vacants de direcció o 2° Responsable en oficines S d’origen Bankia, durant el període comprès entre l’1 de setembre de 2021 i 31 de desembre de 2022, se’ls apliquessin les garanties i compensacions econòmiques en els mateixos termes que s’havia vingut aplicant en integracions precedents.

La Direcció va acceptar la nostra proposta establint-se pels casos concrets d’aquells GCs que cobrissin una vacant de GC II 2n Responsable:

  • Manteniment o incorporació a la carrera de GCII.
  • Cobrament dels plusos associats a la carrera.
  • Plus d’apoderament d’import 1.484,04 euros bruts anuals.
  • Nivell mínim: X

Des de la UGT ens hem dirigit a la direcció exigint el compliment dels acords i per tant l’abonament i regularització de les quantitats no abones fins avui, en trobar una negativa per part seva, vam procedir a la Demanda de Conflicte Col·lectiu davant l’AVENC (Servei interconfederal de Mediació i Arbitratge).

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.