La UGT exigeix una paga extra per a la plantilla de CaixaBank

Sol·licitem un pagament extraordinari que reconegui i compensi l'esforç i el treball que hem realitzat durant el 2021 i que ha possibilitat assolir uns resultats també extraordinaris.

5.226 milions de Raons

Els Beneficis del 2021 de CaixaBank llancen un benefici de 5.226 milions d’euros. La UGT exigeix una paga extra per a la plantilla de CaixaBank.

És a dir, 5.226 milions de raons per a vetllar pel benestar dels professionals que componem l’entitat, reduir els nivells de pressió als quals ens veiem sotmesos i reconèixer el nostre esforç i compromís amb un pagament extraordinari. Els treballadors i treballadores hem respost fins i tot amb les dificultats extraordinàries d’aquest exercici: pandèmia i macro-integració.

Per tant, queda del tot acreditat que pels beneficis aconseguits, fruit de l’intens treball comercial desenvolupat pels qui formem part de CaixaBank, la direcció hauria de reconèixer aquest sobreesforç, no sols amb bones paraules, sinó amb fets. Per aquest motiu, la UGT exigeix una paga extra per a la plantilla de CaixaBank.

Necessitem que finalitzi aquesta Pressió

Volums de negoci en nivells màxims que han de ser gestionats per una plantilla infradimensionada. La mateixa plantilla ha de fer front a la gestió de cues interminables i a les queixes creixents dels clients i aquestes circumstàncies estan derivant en un alarmant increment del nombre d’amenaces verbals i físiques a la plantilla. Ha quedat palès que aquesta situació no compte com tampoc importa als responsables de negoci.

La pressió comercial ha sobrepassat el límit del permissible provocant problemes de salutL’ús d’ansiolítics és preocupant, alhora que disminueix amb passes de gegant el sentiment de pertinença a l’entitat.

Es pretén que la integració estigui enllestida al maig i que s’eviti la pèrdua de clients afectats pels tancaments i integracions d’oficines. També es pretén que els nostres clients se sentin atesos en l’escenari d’omnicanalitat que abandera CaixaBank. Tot això és inviable si no es vetlla per la salut de la plantilla.

Rebaixin els nivells de pressió, de seguiments, de reunions i de reports i deixin-nos fer el nostre treball.

La nostra professionalitat està prou acreditada, sense ella, aquests beneficis no haurien estat possibles. Confiïn, donin suport i cuidin del seu millor actiu: els empleats i empleades de l’entitat.

Urgeix cuidar la plantilla de CaixaBank i no oblidin que aquesta mateixa plantilla durant les negociacions de l’últim ERO, va defensar els seus drets amb un seguiment massiu en les vagues convocades.

Si la direcció continua mirant per a un altre costat i pressionant fins a l’insuportable a la plantilla, ens veurem obligats a convocar noves aturades.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.