Mals hàbits a InTouch

Malgrat l'existència de Sistemes d'Informació Corporativa s'insisteix en els mals hàbits a InTouch sol·licitant i compartint informació de forma no normalitzada.

En les darreres setmanes s’està produint una major intensitat en la petició de dades sobre vendes en els centres Intouch. El problema més gran ve en les formes, ja que es fa via telefònica, via teams exclusivament per a seguiment de vendes, emplenant unes fulles que queden en el núvol intern del centre, etc., i en l’última setmana, se sol·liciten en format Excel que entra en confrontació amb el compliment de la Norma, així com la vulneració de la LODP.

Considerem que l’entitat disposa de mitjans suficients per a fer el seguiment que correspongui complint la norma interna i la pròpia Llei, sense haver de recórrer a aquests mals hàbits a InTouch.No es pot sol·licitar l’enviament de dades utilitzant fulles Excel perquè la normativa interna ho impedeix expressament:

“No fer seguiment de negoci a través del correu electrònic. S'ha d'evitar realitzar seguiments de negoci a través de l'enviament de correus electrònics. La informació de seguiment de negoci es troba disponible en els Sistemes d'Informació Corporativa (IGC, IEG, AVE, etc.).”
Manifestación Finiquito
Norma 70 punt 1.1 apartat b

No podem entendre que la part de l’empresa més digitalitzada, la que utilitza tota mena de mètodes i modalitats virtuals per a relacionar-se amb el client, la part cap a la qual CaixaBank ha posat com a model a seguir, no pugui fer un control de les seves accions i vendes per altres mitjans que no siguin els normatius.

Aquests mitjans existeixen i estan a la disposició de qualsevol superior per al seu control i seguiment.

El Nostre decàleg ho diu clar en diversos dels seus punts.

1. CONEC LA MEVA FEINA. Necessito autonomia per decidir com dur-ho a terme i que confiïn en el meu bon fer

2. ESTIC QUALIFICAT, TINC EXPERIÈNCIA I SOC PROFESSIONAL. No cal que em supervisin ni m’organitzin constantment.

10. ELS MEUS COMPANYS NO SÓN LA COMPETÈNCIA. Malgrat que els reptes fomentin l’individualisme, els millors resultats s’assoleixen amb l’esforç i la unió de t@ts i t@tes.

La UGT s’ha posat en contacte amb el responsable comercial de Intouch perquè s’eliminin aquests informes via Excel o qualsevol via que la pròpia entitat considera no normalitzada. Arribarem fins on sigui necessari, perquè s’acati la norma.

Estem al teu costat i defensem el compliment de la normativa pel teu propi interès i pel bé de l’empresa. Si tens qualsevol dubte, consulta amb la teva deleg@da de la UGT.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Participacions de
la Lotería de NADAL

No et quedis sense!