Mobilitzacions per al pròxim 23 de Març.

Mobilitzacions per al pròxim 23 de Març

Des de la UGT cridem a la MOBILITZACIÓ de la ciutadania el pròxim dia 23 DE MARÇ, per a exigir que es contingui l'escalada dels preus, protegir l'ocupació i frenar la deterioració de les nostres condicions de vida.

La societat espanyola viu amb una profunda preocupació i gran malestar l’escalada desbocada dels preus que des de fa mesos patim al nostre país. El mes de febrer passat la inflació va aconseguir una nova xifra històrica situant-se en el 7,6%, el seu nivell més alt des de 1986. La tensió dels preus de l’electricitat, gas, els carburants i altres matèries primeres s’està traslladant al preu de la resta de béns i serveis que ja pugen de forma generalitzada. Les perspectives no són bones. Toca actuar amb celeritat i acudir a les mobilitzacions per al pròxim 23 de març.

Contenir els preus, protegir l'ocupació i frenar la deterioració de les nostres condicions de vida.

La UGT ha elaborat un manifest juntament amb les següents organitzacions socials, en el qual exigim a les autoritats públiques que:

controlant alces desmesurades, i topin el preu màxim del MWh en la subhasta, perquè no pot ser que els preus del gas marquin el preu de l’electricitat que es genera a través d’altres tecnologies més barates.

que venen productes a preus de futures matèries emmagatzemades i aprovin mesures contra l’especulació dels preus dels productes bàsics, perquè mentre la gran majoria patim aquesta situació no pot ser que hi hagi qui treu profit de la desgràcia.

la solidaritat és la base del model social europeu, que hem de cuidar i estendre.

hem de protegir la nostra indústria, la nostra agricultura i ramaderia, la nostra pesca, o el paper vertebrador del transport en tota la cadena de valor de l’activitat econòmica, i les ocupacions que generen, que han demostrat ser, entre altres, uns sectors absolutament estratègics per al nostre futur.

és necessari protegir l’ocupació, així com activar mecanismes similars per als autònoms i autònomes.

tenir un habitatge en la qual poder viure és una necessitat, no un luxe.

Pròximament es publicarà horari oficial i les ubicacions de les mateixes en les principals capitals de província.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Participaciones de
la Lotería de NAVIDAD

¡No te quedes sin ella!