Young woman is lying on beach chair working on computer laptop connected to wireless internet typing

UGT Recorda a la Direcció que no es convoquen cursos a l’agost

Des d'UGT hem exigit a la Direcció que compleixi amb allò acordat a la Comissió de Formació.

El passat 10 d’agost se’ns va convocar un Curs Obligatori de Normativa i Preferències de Sostenibilitat Terminal Financiero. Aquesta convocatòria va en contra d´allò que es va pactar ja que en els períodes compresos entre el 15 de juliol i el 31 dagost (estiu) i del 15 de desembre al 6 de gener (Nadal) no es podran convocar nous cursos de formació.

Des de la Direcció ens asseguren que es tracta d’un error.

No és una convocatòria d´un nou curs, sinó que en passar aquest a l’aula de continuïtat es va generar per error la convocatòria.

Aprofitem per recordar allò que s'ha pactat en matèria de Formació.

  • Només pot tenir consideració de formació obligatòria aquella que vingui exigida o emparada per un regulador o precepte legal .
  • La formació obligatòria i la formació legalment exigible per a l’exercici del nostre lloc es considera temps de treball efectiu.
  • Hi ha un màxim de 10 hores al mes de càrrega lectiva de formació : (curta durada, obligatòria presencial, presencial remot, obligatòria pels reguladors i formació vinculada a incentius). Excloent d’aquest còmput la formació no obligatòria, el post grau i la formació d’empleats de nova entrada.
  • En els períodes compresos entre el 15 de juliol i el 31 d´agost (estiu) i del 15 de desembre al 6 de gener (Nadal) no es podran convocar nous cursos de formació.
  • Les accions formatives vinculades per al bonus han d’estar identificades correctament.
  • Cada curs ha de tenir identificat si la seva durada ens convalida per a alguna de les recertificacions: MIFID, LCCI o IDD (assegurances) per anar acumulant hores fins a obtenir la recertificació anual.

Si tens qualsevol dubte sobre això, contacta amb el teu delegat/da d’ UGT .

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Participaciones de
la Lotería de NAVIDAD

¡No te quedes sin ella!

Nuestros valores

Desde UGT hemos elaborado este decálogo para reivindicar la profesionalidad, la ética, la preparación y la experiencia de toda la plantilla de CaixaBank.