Reconversió Préstecs d’Empleat origen Bankia

El 30 de novembre finalitza el termini per a la reconversió de préstecs d'empleats origen Bankia. La UGT hem sol·licitem que s'ampliï el termini fins a final d'any.

Atesa la variació a l’alça dels tipus d’interès i la incidència en les nostres condicions financeres, la UGT hem sol·licitat l’extensió fins a final d’any del termini per realitzar la sol·licitud de reconversió a condicions CaixaBank dels préstecs en condicions d’empleat d’origen Bankia.

A l’espera que s’accepti la nostra petició, recorda que s’atendran totes les sol·licituds iniciades mitjançant ENS (“Expedient No SIA”, expedient genèric) de “reconversió préstecs empleats Bankia”, per a l’enviament de la documentació requerida, amb data d’alta fins al dia 30 de novembre (inclòs).

Com ja et comuniquem en les nostres circulars de 6 de novembre https://ugtcaixabank.org/actualitzacio-tipus-dinteres-per-a-empleats-la-ugt-proposa-solucions/ i de 10 d’octubre https://ugtcaixabank.org/la-ugt-exigeix-solucions-a-la-direccio-davant-la-pujada-de-leuribor/ portem temps insistint activament a la direcció perquè adopti mesures que mitiguin l’impacte per la pujada de tipus d’interès i l’escenari inflacionista en el qual ens trobem.

  • Préstecs a tipus fix, aplicant condicions de client preferent.
  • Possibilitat de novació a tipus fix de préstecs d’empleat que han estat passats a tipus client.
  • Possibilitat de novació a tipus fix de segones hipoteques constituïdes a tipus client (sent la primera hipoteca préstec d’habitatge A o B).
  • Ampliacions de termini.
  • Obrir la possibilitat d’introduir períodes de carències en els préstecs vigents.

Altres entitats ja han actuat implementant mesures per a la seva plantilla com les que estem sol·licitem. El lideratge en resultats comercials de la nostra entitat ha d’acompanyar-se del lideratge en l’adopció de mesures que cuidin i vetllin per la plantilla, i més si volem complir amb un dels reptes del pla estratègic 2022-2024: “convertir-nos en el grup financer preferit per treballar”. Ara per ara, estem molt lluny d’assolir-ho.

És el moment que la direcció demostri que està a prop de la plantilla més enllà de paraules buides de contingut.

Si estàs interessat en la reconversió del teu préstec, consulta al teu delegat de la UGT. T’ajudarem i t’assessorarem en el procés.

Comparte!!!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Print

Decàleg de l'empleat/da

Desde la UGT hem fet aquest decàleg per a reivindicar la profesionalitat, l’ètica, la preparació y l’experiència de tota la plantilla de CaixaBank.